31 Ocak 2016 Pazar

Ürün İncelemesi | Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage

   Herkese merhaba :)
Kozmetiğe olan düşkünlüğümün esas nedeni göz çevremdeki koyu halkalar. (Beni bir panda olarak hayal edebilirsiniz:) ) Bu yüzden benim en yakın dostlarım yüksek örtücülü kapatıcılar ya da correctorlar. Bugün sizlere bu en yakın arkadaşlarımdan biri olan Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage kapatıcısından bahsetmek istiyorum.




Bu ürünün hafif su gibi bir yapısı var ilk bakışta tam kapatıcı olmaz ancak bir corrector yardımıyla kullanılabilir gibi geliyor. Ancak bu yapısına rağmen kapatıcılığına 1 ile 10 arasında bir puan vermek gerekirse bu ürün bence 8'i çok rahat alır. Fakat şöyle bir dezavantajı var ki çok çabuk kuruyor. Size önerim çok çabuk hareketlerle uygulamanız. Yani iki tarafa da süreyim sonrasında yayarım mantığı bu üründe pek güzel sonuç vermez, göz göz uygulayın derim. (çizgilere tabi ki doluyor dolmayan bir ürünle henüz karşılaşmadığım için buraya dezavantaj gibi yazmak istemedim. Ancak transparan bir pudra yardımıyla bu sorununuzu çözebilirsiniz )


Ben bu kapatıcıdan en iyi sonucu tabi ki nemli bir beauty blender uygulamasıyla elde ediyorum. Bu ikili bana gerçek bir Naked Skin görünümü veriyo diyebilirim. Ayrıca ürün benim göz çevremi aman aman kurutmadı ama bunun sebebi benim göz çevre nemlendirmesinde çok titiz olmam da olabilir, ki bence makyaj yapılsın yapılmasın muhakkak göz çevresi nemlendiricisi kullanılmalı yani kalkıp iyice kırışmayı beklemeyelim kızlar :)
  

Damarları nasıl kapattığını görebiliyosanız eğer ne demek istediğimi anlamış olmalısınız. Bitse tekrar alır mıyım bilmiyorum muhtemelen o sırada piyasadaki kapatıcı durumuna göre değişir gibi geliyor ama beni asla üzüp hayal kırıklığı yaşatan bir ürün olmadı nankörlük edemem :)
Ben Akmerkez Sephora'dan 85 tl gibi bir fiyata almıştım. 
Umarım yardımcı olabilmişimdir, bunun gibi bir çok göz altı morluğu yazısı olacak şimdiden demiş olayım :)

Şimdilik hoşçakalın :)  ❤

30 Ocak 2016 Cumartesi

Wishlist | Şubat 2016

Herkese yeniden merhaba!
Şubat ayına az kaldı, ben de bu ayki alışverişim için gözüme kestirdiğim ürünleri sizlerle paylaşmak istedim :) Ürünleri aldıkça incelemelerini de yazacağım.
1.Urban Decay Naked 2 Eyeshadow Palette
Bu paleti duymayan, görmeyen kimse kaldığını gerçekten sanmıyorum. Renkleri o kadar güzel ki :) Içinde hem günlük hem de gece makyajına uygun renkler bulunuyor. Urban Decay ürünlerini Sephora'larda ve Urban Decay'in internet sitesinde bulabilirsiniz. Fiyatı: 180TL. Biraz fazla olsa da palet içindeki tüm renkler kullanılabilir olduğundan fiyatını çıkaran bir ürün olacağını düşünüyorum.
2. MAC Retro Matte Liquid Lip Colour - Back In Vogue
Likit mat rujlar, gerek sürüm kolaylığı gerek kalıcılıkları olsun çıktıkları andan itibaren tüm makyajseverlerin favorisi oldu. Mac markası da yeni serisinde bu rujlara yer verdi. Bu renk içinde hem turuncu hem de birazcık pembe barındıran çok hoş bir nude tonu bence. Mac'in matte rujlarından Kinda Sexy - Velvet Teddy arası bir renk diyebiliriz. Mağazada gördüğüm günden beri her girişimde elim gidiyor, bu ay bence dayanamayıp alacağım :) Fiyatı:69TL 
3. Sephora Highlight Lowlight Face Contour Duo
Sephora markasının birkaç ay önce çıkardığı kalem kontur kiti; kolay kontur uygulaması için çıkarılmış en güzel ürünlerden bir tanesi. Fakat hiçbir mağazada  bulamıyorum. Geldiği gibi bittiği söyleniyor ve genellikle sadece Deep renginin testerı bulunuyor mağazalarda. Bu renk çok koyu olduğundan denemeniz bile çok zor diyebilirim. Bu ay denk getirebilirsem kesin alacağım, bulmayı umut ediyorum :) Fiyatı:20$ (Sephora Türkiye sitesinde bile ürün kalmadığından mecburen $ fiyatını yazıyorum)
4.L'oreal False Lashes Superstar 
L'oreal markasının bu rimelini o kadar fazla blog'da görüyorum ki almasam olmaz diye düşünmeye başladım. Ürünün bir tarafı primer, diğer tarafı ise maskara. Primer tarafı kirpiklerinize hacim, uzunluk ve dolgunluk kazandırıp rimele hazırlıyor. Ayrıca rimeli sabitliyor ve kullanım süresini arttırıyor. Rimel zaten çok fazla dağılan bir ürün değil ama primerin sağladığı diğer avantajlar beni cezbediyor :) Rimeli ise siyahlık kazandıran primerı tamamlayan bir ürün. Ayrıca bu rimelin diğer bir sevdiğim yanı ise primer üründen sonra istediğiniz rimeli uygulayabiliyor olmanız, uyumlu bir ürün. Fiyatı:45,90TL fakat Watsons ve Gratis mağazaları çok sık indirime giriyor, daha uyguna alabilirsiniz. Ayrıca Kozmela.com'da 27,50TL. 
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, ürünleri kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım. Diğer yazılarda görüşmek üzere! Haftasonunuz güzel geçsin! ❤

29 Ocak 2016 Cuma

Ürün İncelemesi | Mavala - Penetrating Nail Hardener

               
Herkese merhaba! :)
 Bugün sizlere tırnaklarımı (bence hayatımı) kurtaran bu kendisi minik ama marifeti büyük üründen bahsetmek istiyorum. Kimisinin tırnakları uzadığı gibi kırılır benim tırnaklarım uzamadığı halde kırılan hatta soyulan bi yapıdaydı. Bu ürün sayesinde bütün bu dertlerime veda ettim diyebilirim.
Mavala nail hardener çoğu eczanede, bazı kuaförlerde ve internet üzerinde bulunuyor yani öyle ulaşılması zor bir ürün değil. Ben de bu ürünle her zaman alışveriş yaptığım eczanemde tanıştım. Başta çok çekimserdim 'neler denedim işe yaramadı bu mu çözecekmiş problemlerimi' dedim ama yine de bi' şans vermek istedim iyi ki de vermişim. Normalde bi ürünü bu kadar yağlayıp ballamam ama yemin ederim sonuna kadar hak ediyor:)
Ürüne bakıldığında az gibi geliyor fakat kullanım şeklinden dolayı aslında yeterli bir miktarı var. Ürünü içindeki fırçası yardımıyla tırnağınızın sadece uç ve kırılma riski olan kenar kısımlarına sürmeniz yeterli olacaktır. Ben 3 günde 1 şeklinde sürerek tırnaklarımı kurtardım kırılma belasından :)
Fiyatı:45,50TL (Her kuruşuna değiyor arkadaşlar yine olsa yine alırım)
Diğer post'larda görüşmek üzere!❤

Ürün İncelemesi | Marc Jacobs - Le Marc No:224 Lipstick




Herkese merhaba!:)
med.makeup
Bugün sizlere severek kullandığım bir ruju tanıtacağım.MARC JACOBS markasına ait Le Marc koleksiyonunun 224 numaralı Magenta isimli ruju.İsminden de anlaşılacağı üzere magenta rengi kendisi.




Daha önce MARC JACOBS markasına ait kozmetik ürünü kullanmamıştım.Ruju alma nedenim de  bu markaya ait bir kozmetik ürünü denemek istememdi açıkçası:) 

Fakat ne zaman sürsem  'Aa rujunun markası ne?Ne kadar güzelmiş..Bende istiyorum!' tarzı yorumlar alıyorum.






Ruj kremsi bir yapıya sahip.Parlak bitişli.Kalıcılığı mat rujlar kadar olmasa da fena değil.Nemlendirme özelliğine sahip. Sürümü gayet kolay.Diğer koyu renk rujlar gibi dudak kalemi ile uygulama zorunluluğu hissetmiyorunuz.Fakat ben Mac'in Crayon  Levres dudak kalemlerinden Heroine ile uyguladım.
Dudağımda duruşu resimdeki gibi:)
San Francisco Sephoradan 29$ 'a almıştım.Fakat internetten satışı yapılıyor.
Fiyat performans karşılaştırması yapacak olursam daha uygun fiyatlı markalarda da bulunabilecek bir renk bence:) 
Diğer postlarda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın! ❤

Ürün İncelemesi | MAC - Nice 'N' Spicy Pro Longwear Lip Pencil

Herkese yeniden merhaba!

Bugün sizlere Mac'in Pro Longwear dudak kalemlerinden Nice 'N' Spicy rengini inceleyeceğim. Ürünü geçen hafta bir Mac mağazasında makyaj yaptırırken keşfettim ve tek kelimeyle mükemmel bir dudak kalemi. Rengi çok güzel, pigmentasyonu çok fazla, çok kalıcı, dudaklarımı kurutmadı, uygulaması kolay, gerçekten harika. Açıkçası sert ve sürümü zor dudak kalemleri sanki dudağımı çatlatıyormuş gibi geliyor bana, bunun onlarla alakası yok. Eğer kahve alt tonlu nude rujları seviyorsanız, üzerine ruj uyguladığınızda hem rujun kalıcılığını arttıracak, hem çok güzel duracaktır. Ben Mac'in matte rujlarından Velvet Teddy ile uyguluyorum ve çok beğeniyorum. MAC Nice 'N' Spicy Pro Longwear Lip Pencil fiyatı:52TL
Diğer post'larda görüşmek üzere, iyi haftasonları! ❤

27 Ocak 2016 Çarşamba

Herkese merhaba!

Herkese merhaba!
En sevdiğimiz şeyin kozmetik alışverişi olduğunu fark eden 3 yakın arkadaş olarak burayı açmaya karar verdik. Alışverişin yanı sıra aldığımız ürünleri birbirimize tavsiye etmekten ve kozmetik konuşmaktan çok keyif aldığımızı anlayınca bize bi' blog şart oldu, deneyimlerimizi sizinle de paylaşmak istedik. Bugün blog yolculuğumuzun ilk günü, üçümüz de çok heyecanlıyız. Umarım okumaktan ve bizi takip etmekten keyif alırsınız çünkü biz çok eğleneceğimizi düşünüyoruz, diğer yazılarda görüşmek üzere! ❤